Werkzaam sinds 2001

Over «Delta Krediet»

«DELTA KREDIET»  is een internationaal investeringsfonds dat gespecialiseerd is in financiële diensten en investeringen, dat financieringen verstrekt aan particulieren en professionals, consumentenkredieten verstrekt voor de behoeften van het dagelijkse leven. Wij beheren de rijkdom van grote zakenlieden, erfgenamen van grote families en bepaalde trouwe families, dit is wat ons sterk maakt, wij hebben nooit een gebrek aan liquiditeit en wij kunnen in alle projecten investeren. Wij zijn partners van verschillende banken over de hele wereld en onze partnerschappen zijn solide omdat wij met de meeste van onze bankpartners actief zijn.

Opgericht in 2001 in Nederland, «Delta Krediet» heeft 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en internationale investeringen. DEKTA KREDIET is een veilig platform om snelle oplossingen te bieden aan iedereen die behoefte heeft aan financiering.

Onze Missie

We blijven trouw aan onze missie, namelijk het terugdringen van armoede en werkloosheid in de wereld door zonder onderpand leningen te verstrekken tegen een verlaagd tarief of soms zonder rente aan mensen die dit nodig hebben voor de realisatie van hun projecten. Financier ook ondernemers, ambachtslieden, projectleiders zonder enige garantieplicht voor de realisatie van hun projecten om de werkloosheid in de wereld terug te dringen.

Onze Visie

Een vertrouwde partner zijn van onze klanten, toegewijd aan de positieve transformaties van de wereld: deze langetermijnvisie geeft richting aan onze ambitie in dienst van winstgevende en duurzame groei. In het verlengde van onze oorspronkelijke missie om « de ontwikkeling van handel en industrie te bevorderen », die meer dan 20 jaar geleden werd gedefinieerd, zetten we ons volledig in voor de positieve transformaties van economieën en samenlevingen.

Is sinds
1990

748000

Tevreden klant

50

Deskundig adviseur

758

Projecten voltooid